Kom de herfst en winter door met Motions!

Home / Geen categorie / Kom de herfst en winter door met Motions!

Kom de herfst en winter door met Motions!

Er is zoveel moois in elk seizoen, maar de warme zomermaanden zijn helaas voorbij en de winter is op komst. Tijd om je warme en comfortabele kledij boven te halen voor komende seizoenen.

Fietst de herfst in met VOID 

Een ultieme herfstuitrusting voor de alledaagse renner vind je bij VOID. De kleurrijke jassen met opvallende designs, regenkleding, jerseys en handschoenen beschermen je van kop tot teen tegen alle weersomstandigheden.

VOID Update4 VOID Update2 VOID Update3 VOID Update1

Herfst is onherroepelijk verbonden met ultiem off-road plezier doorheen de bossen. De high performance e-bikes van Fantic zijn een combinatie van moderne technologie, design en materialen van topkwaliteit. Het ruigste en modderigste terrein tijdens de koudere maanden is voor de XF 1 Integra serie kinderspel dankzij zijn optimale grip en wendbaarheid! Een dag vol avontuur kan natuurlijk niet zonder een functioneel action pack van USWE waarin je al jouw benodigdheden kan opbergen.

Fantic_Integra_Banner


Ga op avontuur met Burton of Makia

Ontdek eveneens wat de nieuwe herfst-en wintercollectie van Burton voor jou in petto heeft! Alles wat je nodig hebt van outerwear, rugzakken, warme sweaters, fleece pullovers en flannellen hemden voor mannen en vrouwen. Ben je eerder een stedelijk type, dan is de Makia collectie zeker iets voor jou. High-end functionele jassen, truien, hemden en wollen accessoires met stijlvolle designs, duurzaam materiaal voor zowel mannen als vrouwen die je beschermen tegen koude, regen en verandering in het weer.


Ontdek de iconische verlichting van Supernova en Palomar

Donkere maanden vragen ook de juiste verlichting om te zien en gezien te worden. De innovatieve en kwalitatieve fietsverlichting van Supernova zorgt net voor dat tikkeltje extra licht in de taaiste omstandigheden dat fietsen, zowel overdag als ’s nachts, comfortabel en veilig maakt. De weersbestendige en magnetische verlichting van Palomar is dan weer de ideale keuze voor efficiënte fietsverlichting die je overal kan meenemen in je broekzak.

Supernova Update

Meer weten over jouw favoriete producten? Neem vrijblijvend contact op.