.full-width-5db09aa5769dc { min-height:500px; padding:0px 0 0px; margin-bottom:0px; } #background-layer--5db09aa5769dc { background-image:url(https://www.motions.be/wp-content/uploads/2017/09/Coboc-ONE-Soho_Lifestyle-05.jpg); background-position:center center; background-repeat:no-repeat; position: fixed;; }

Electric. Lightweight. Different

Coboc staat voor betrouwbaarheid, stedelijke sportiviteit, stijlvolle elegantie maar bovenal voor een nieuwe generatie elektrische fietsen. Door het opmerkelijke minimalistische design, de geavanceerde technologische innovaties en Coboc’s eigen E-Drive is de Heidelbergse onderneming een voorstaander in het tijdperk van elektrische fietsen. Coboc, opgericht in 2011 door Dave en Pi, kent invloeden uit motorcross en tal van andere uitdagende sporten en is gefocust op het ontwikkelen van een premium, bijna gewichtloze, elektrische fiets met uitstekende rijprestaties, strak en trendy design die er op het eerste zicht niet uitziet als een e-bike. Deze e-bikes onthullen hun geheim enkel en alleen op het tweede zicht dankzij de discreet geplaatste LED’s op het frame die een indicatie geven van de batterijspanning. De meest geuite reactie is dan ook “Is dit een elektrische fiets?”

Coboc beschikt over drie verschillende categorieën elektrische stadsfietsen voor zowel mannen en vrouwen vernoemd naar de meest vooruitstrevende steden. De vraag die je jezelf enkel moet stellen is: Welke stad past bij jouw persoonlijkheid? De Coboc ONE (Soho, Brooklyn, Berlin, Rome) zijn single speed e-bikes die systematisch gereduceerd zijn tot het essentiële. De SEVEN categorie (Montreal, Vesterbro, Kanda, Villette) daartegen is volledig uitgerust met zeven versnellingen dankzij een SRAM 7-speed die een comfortabele touch geeft in de stedelijke omgeving. Uitgerust met schijfremmen, spatborden, een geïntegreerd achterlicht in het frame en een voorlicht zijn de SEVEN e-bikes complete, alledaagse en all-round fietsen voor iedereen die opzoek is naar iets extra. Of kies je eerder voor de dynamische TEN Torino sportfiets met 11 SRAM versnellingen en drop-bar aluminium frame.

Technische kenmerken

De Coboc e-bikes zijn uitgerust met een 350Wh batterij (36V accuspanning) die discreet verborgen zit in het aluminium frame en in amper 2 uur volledig is opgeladen dankzij een magnetische laadkabel. Hierdoor heeft de e-bike een gemiddeld bereik heeft van 80km.

De Coboc e-bikes zijn vervaardigd uit een selectie van de beste materialen ontwikkeld door absolute specialisten. Een aluminium kader en carbon voorvork in combinatie met Coboc’s E-Drive zorgen voor de nodige stabiliteit met voldoende bewegelijkheid en het uitzonderlijke gewicht. De E-drive is een elektrische motor met 250W, een power peak tot 500W en een maximum torque van 40nm die de fiets kan laten accelereren tot een sportieve snelheid. De ontwikkelaars bij Coboc hebben gekozen voor puurheid en betrouwbaarheid van een Schwalbe Kojak buitenband.

Coboc E-Drive

Smart connectivity bij elke Coboc e-bike

De Coboc applicatie voor iOS en Android smartphones verandert elke e-bike in een smartbike. Via Bluetooth connecteer je gemakkelijk je smartphone die dienst doet als draadloze on-board computer en navigatiesysteem. Deze levert informatie over de snelheid, afgelegde kilometers, batterij niveau, motor output, persoonlijke voorkeuren en veel meer. Deze applicatie levert niet enkel informatie, maar zorgt voor connectiviteit tussen gebruikers waardoor, indien wenselijke, je informatie kan delen met Coboc community die mensen samenbrengt met hun passie.

TEN TORINO

Ready for adventure!

Elke dag een nieuw avontuur, dat is waar deze 14,5 kg lichte e-bike in ‘Silent Green‘ voor staat. Het elegante en kwaliteitsvolle drop-bar aluminium frame met optioneel bagage rack biedt dagelijks comfort gecombineerd met een sportieve look. De veelzijdigheid van 11 SRAM versnellingen, hydraulische remschijven, Schwalbe G-One Speed 650 banden en krachtige Coboc e-drive maakt de Torino een aangename metgezel, zelfs op onverharde wegen ver buiten de stad.

ONE SOHO

Make your street Soho!

Deze 13,7kg lichte e-bike geeft stijl aan je stad! De ONE Soho heeft zijn retro looks uit het swingende Londen in de jaren 1960. Geborsteld aluminium en premium Brooks onderdelen in combinatie met een sierlijk frame geven de ONE Soho het uiterlijk van een krachtige retro race fiets. Enkel de 5 discreet geplaatste LED indicatoren bovenop het frame geven een aanduiding van de krachtige elektrische motor binnenin.

ONE Brooklyn

You have to be creative in this city!

Brooklyn, de grootste en bekendste buurt van New York. Een samensmelting van verschillende culturen en de geboorteplaats van kleurrijke persoonlijkheden zoals Lenny Kravitz, Woody Allen en natuurlijk Al Capone. De 14,1kg lichte ONE Brooklyn in Jugla Brown is een samensmelting van prominente technologie, een onderhoudsvriendelijke aandrijfriem en een onweerstaanbare look die de straten zal veroveren met een krachtige punch.

ONE Berlin

Untamed buoyancy!

De 14,4kg lichte ONE Berlin in opvallend metallic-glossy blauw en voorzien van gele accenten is een ontwerp in samenwerking met Jürgen Vogel, een toegewijde Berlijner en Duitse acteur. De vorm van deze e-bike is geïnspireerd op zijn achternaam, “Vogel”. Het silhouet van een duikende valk staat als inspiratie voor het elegante en kwaliteitsvolle aluminiumframe. Dankzij de uitermate behendigheid van de ONE Berlin fiets je bliksemsnel doorheen de stad!

De ONE Berlin, een limited edition e-bike van 50 exemplaren, is een samensmelting van technologie, design met een natuurlijke touch.

ONE Rome

Black, Beautiful, Rapidly

Verschillende dichters hebben Rome omschreven als de “eternal city”. De ONE Rome is een 14,4kg licht gedicht op zichzelf. Het is een gladiator in de Coboc ONE categorie dat de belemmeringen van tijd en ruimte overwint. Het mat zwarte frame benadrukt het aura van onoverwinnelijkheid. Met deze e-bike kan je moeiteloos navigeren in de stad, smalle straatjes en op zoek gaan naar avontuur in combinatie met een elegant en elektrische kracht.

SEVEN Montreal

From cruiser to e-connoisseur

De Candese stad Montreal is gekend als één van ’s werelds meest fietsvriendelijke steden. Dankzij de perfecte infrastructuur zorgt deze ervoor dat inwoners hun auto thuis laten staan en opteren voor de fiets. De 15,9 kg lichte SEVEN Montreal mannelijke e-bike met 7 verschillende versnellingen biedt het comfort om eenvoudig te navigeren in een stedelijke omgeving op twee wielen.

SEVEN VESTERBRO

The time factor

Gekleed voor het werk of voor een uitstapje in je vrije tijd? Door het stijlvolle design en de uitmuntende e-bike technologie van de 15,6kg lichte SEVEN Vesterbro laat je graag de wagen achterwege. Uitgerust met alle noodzakelijke veiligheidskenmerken, geïntegreerd achterlicht, app connectivity, comfortabel zadel en de geconcentreerde kracht van de elektrische motor geeft dit model een wow effect! Dankzij de smart connectivity fiets je in no time en zonder frustaties in volle vrijheid doorheen het dagelijkse verkeer. De SEVEN Vesterbro is duidelijk één van de meest exclusieve en harmonieuze modellen.

SEVEN KANDA

Sophisticated lady

Tokyo, een levenslustige grootstad met eindeloze highlights, moderne architectuur, traditionele tempels en glamoureuze shopping centra. De 15,7kg SEVEN Kanda is geïnspireerd op Kanda, één van de bruisende buurten in deze wereldstad. Met deze vrouwenfiets kan je van een business meeting naar een lunch of dinner fietsen zonder een zweetdruppel te verliezen of het milieu te vervuilen.

SEVEN VILLETTE

Change your mobility

Deze glinsterende 15,4kg lichte vrouwen e-bike is geïnspireerd door de mobiliteit van morgen dankzij de levendigheid van Parijs-Villette, Europees grootste technologiemuseum. De SEVEN Villette beweegt zich eenvoudig door het verkeer en de stad dankzij de ondersteuning van de Coboc E-Driver. Uitgerust met alle noodzakelijke veiligheidskenmerken, geïntegreerde achterlicht, comfortabel zadel en passende bagagedrager. Met een e-bike zoals deze, wil je geen taxi meer zoeken in de stad.

.button-5db09aa58fea0 { margin-bottom: 40px; margin-top: 40px; min-width: 0px !important; }

Volg ons op:

#social-networks-5db09aa5905b5 a i{ color:#4cb2ad; } #social-networks-5db09aa5905b5 a:hover i{ color:#636363; }
#mk-custom-box-5db09aa59006d { min-height:60px; padding:20px 20px; background-attachment:scroll; background-repeat:repeat; background-color:#d8edef; background-position:left top; margin-bottom:0px; } #mk-custom-box-5db09aa59006d .mk-fancy-title.pattern-style span{ background-color: #d8edef !important; }
.full-width-5db09aa577c47 { min-height:100px; padding:10px 0 10px; margin-bottom:10px; } #background-layer--5db09aa577c47 { background-position:left top; background-repeat:repeat; ; }
.full-width-5db09aa590d3f { min-height:100px; padding:10px 0 10px; margin-bottom:0px; } #background-layer--5db09aa590d3f { background-position:left top; background-repeat:repeat; ; }