.full-width-5db09a5a50067 { min-height:500px; padding:0px 0 0px; margin-bottom:0px; } #background-layer--5db09a5a50067 { background-image:url(https://www.motions.be/wp-content/uploads/2018/06/Fantic_Integra_2017_Low_038-1.jpg); background-position:center center; background-repeat:no-repeat; position: fixed;; }

Fantic, een nieuwe manier van rijden!

De Fantic e-bikes zijn een perfecte mix van Italiaans vakmanschap en geavanceerde Duitse technologie. Met een rijke geschiedenis en jaren ervaring in de offroad-wereld van motorcross in combinatie met moderne technologie, design en materialen van topkwaliteit is Fantic de referentie voor high performance e-bikes op elk terrein. Ontdek het avontuur op plaatsen waar niet iedereen kan komen! Dankzij deze elektrische fietsen en mountainbikes is het moeilijkste, ruigste parcours of terrein kinderspel.

Technische kenmerken

De innovatie Brose Drive-S 36V elektrische motor met 250W en een maximum torque van 90nm zorgt voor een compleet nieuwe sensatie en exceptioneel avontuur. Optimaal beschermt tegen modder en stenen levert deze motor de nodige kracht in elke omstandigheden. Bovendien zijn de Fantic e-bikes uitgerust met een krachtige Fantic Integra 630Wh batterij die geïntegreerd is in het aluminium of carbon frame en volledig opgeladen een gemiddeld bereik heeft van 120-180km. De high-performance e-bikes van Fantic zijn vervaardigd uit een selectie van de beste materialen ontwikkeld door absolute specialisten. Een aluminium of carbon frame en vork zorgen voor uitstekende rijprestaties met de nodige stabiliteit en voldoende bewegelijkheid.

Urban of Offroad, De keuze is aan jou

Kies de e-bike die bij jouw persoonlijkheid past. Het Fantic Urban gamma bestaat uit de meest veelzijdige e-bikes voor een stedelijke omgeving. Cruise in stijl door de straten met de dynamische Seven Days Metro of kies voor een sportieve hedendaagse look met de Passo Giau. Dankzij het Offroad gamma van Fantic laat je de avonturier in jou naar boven komen. De XF1 Integra Enduro, Carbon of Trail zijn uniek ontworpen voor unieke outdoor activiteiten.

NIEUWE E-OFFROAD PERFORMANCE

Het ontwerpen van de ultieme e-bike gaat bij Fantic hand in hand met de GHM filosofie, namelijk Grip, Handling en Mileage. Deze drie basisregels worden doorgetrokken in elk offroad project waarbij kracht, wendbaarheid en techniek worden gecombineerd. Voel de adrenaline en verleg je grenzen op het terrein en in de natuur met eender welke high performance e-mountainbike van Fantic! 

Grip

Offroad zit in het DNA van Fantic, controle en tractie zijn dan ook fundamenteel om geen grip te verliezen tijdens je ultieme rit. De banden zorgen onder meer voor maximale grip op elk oppervlak, terwijl je met de 200mm schijfremmen voor en achteraan perfecte controle hebt over je snelheid.

Handling

Het rijden met een Fantic e-bike was nog nooit zo eenvoudig, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden. De geïntegreerde batterij met een lager zwaartepunt zorgt voor een betere wendbaarheid en dankzij het grote voorwiel overkom je elk obstakel.

Mileage

De performante elektrische Brose motor en geïntegreerde batterij zorgen ervoor dat je meer kilometers kan afleggen en fun beleven tot het einde van de dag.

XF1 INTEGRA ENDURO

De Fantic XF1 Integra Enduro is de ultieme combinatie van offroad, technologische ontwikkelingen en innovatief design!

Beide Integra Enduro 180mm en 160mm zijn volledige e-mtb enduro race fietsen met een unieke persoonlijkheid die toelaten om elke uitdaging aan te gaan, zowel downhill als uphill. Dankzij een 29” voorwiel en 27.5” achterwiel voor uitermate precisie en veiligheid, een Fantic Progressive System achterwielophanging, dubbele kogellagers en SRAM remschijven kan deze e-mountainbike elk terrein aan. Daarnaast zorgt de nieuwe Brose Drive-S elektrische motor en de geïntegreerde 630 Wh batterij in het kwaliteitsvolle aluminium frame voor meer rendement langdurig plezier.

Design & Innovation Award 2018

Het is zeker geen verrassing dat Fantic verschillende kenmerken heeft overgenomen uit de motorsport en toegepast op de Fantic XF1 Integra Enduro. De Design & Innovation Award is zowel een bevestiging als referentiepunt voor de beste producten in de fietsindustrie.

XF1 INTEGRA CARBON

De XF1 Integra Carbon 160mm brengt je spannende rit tot een nieuw niveau. Doorheen de bossen of op parcours, deze e-mountainbike zorgt zonder twijfel voor avontuur waar je ook gaat. De XF1 Carbon is zonder twijfel dé e-mountainbike met een minimum aan gewicht om topprestaties neer te zetten. Fantic’s nieuwe carbon frame met geïntegreerde batterij en Brose Drive-S elektrische motor combineert technologie, stabiliteit en wendbaarheid voor de veeleisende en sportieve riders op het terrein.

XF INTEGRA TRAIL

De XF1 Integra Trail 140mm is het ideale wapen wanneer je houdt van all-mountain fietsen met een krachtige e-mountainbike. Uitgerust met kwalitatieve onderdelen, aluminium frame met geïntegreerde batterij, Brose Drive-S elektrische motor, SRAM hydraulische remschijven en een 29” voorwiel en 27.5” achterwiel is deze e-mountainbike alles wat je nodig hebt voor fun op het parcours.

PASSO GIAU

Het exclusieve design van de Passo Giau straalt alles uit wat met plezier en voortreffelijke prestaties te maken heeft. Dankzij het geometrische carbon frame en vork, de Fazua Midmount elektrische motor, geïntegreerde 250 Wh batterij en keuze tussen 11 of 22 versnellingen is deze e-bike alles wat je nodig hebt voor een ultieme rit. De elektrische motor levert een maximale ondersteuning tot maar liefst 25km/u. De Passo Giau is bovendien uitgerust met SRAM Force hydraulische remschijven voor de beste, meest sportieve prestaties en om jouw snelheid onder controle te houden in elke situatie. Er zijn gewoon geen limieten met deze nieuwe e-bike. Laat dus je wens in vervulling gaan om een sportieve e-biker te worden.

SEVEN DAYS METRO

De Fantic Seven Days Metro is een onevenaarbare elegante e-bike om elke dag van de week zonder stress door je favoriete stad te fietsen. Dankzij een mix van tijdloze en trendy looks met een mix van traditionele designs verover je de stad in een mum van tijd. De compacte elektrische motor zorgt steeds voor voldoende power op elk moment. Dankzij de batterij onder de bagagedrager heb je een autonomie van 160 kilometer, zonder aan de noodzakelijk bagageruimte in te boeten. Het comfortabel zadel en kwalitatieve onderdelen in combinatie met een sierlijk aluminiumframe geven de Seven Days Metro het uiterlijk van een stijlvolle e-bike voor zowel mannen als vrouwen.

.button-5db09a5a5f192 { margin-bottom: 40px; margin-top: 40px; min-width: 0px !important; }

Volg ons op:

#social-networks-5db09a5a5fc13 a i{ color:#4cb2ad; } #social-networks-5db09a5a5fc13 a:hover i{ color:#636363; }
#mk-custom-box-5db09a5a5f4a9 { min-height:60px; padding:20px 20px; background-attachment:scroll; background-repeat:repeat; background-color:#d8edef; background-position:left top; margin-bottom:0px; } #mk-custom-box-5db09a5a5f4a9 .mk-fancy-title.pattern-style span{ background-color: #d8edef !important; }
.full-width-5db09a5a519f4 { min-height:100px; padding:10px 0 10px; margin-bottom:10px; } #background-layer--5db09a5a519f4 { background-position:left top; background-repeat:repeat; ; }
.full-width-5db09a5a60390 { min-height:100px; padding:10px 0 10px; margin-bottom:0px; } #background-layer--5db09a5a60390 { background-position:left top; background-repeat:repeat; ; }