.full-width-5ce4d799f06e7 { min-height:500px; padding:0px 0 0px; margin-bottom:0px; } #background-layer--5ce4d799f06e7 { background-image:url(https://www.motions.be/wp-content/uploads/2018/07/Palomar-Header.png); background-position:center center; background-repeat:no-repeat; position: fixed;; }

ITALIAANSE FIETSACCESSOIRES OM OP TE VALLEN

Palomar bevindt zich in het hart van Firenze, een authentieke stad met een rijke geschiedenis die de geest van het bedrijf weerspiegelt. Het assortiment bestaat uit een nieuwe en tijdloze interpretatie van weersbestendige fietsaccessoires, zoals innovatieve magnetische lichten en fietssloten voor dagelijkse veiligheid en comfort. De combinatie van moderne technologie, Italiaans vakmanschap en materialen van topkwaliteit bezorgde hen doorheen de jaren dan ook prestigieuze awards zoals de German Design Award, Eurobike Award en Bicycle Brand Contest.

Ontdek hieronder de kwalitatieve en duurzame design producten van Palomar om jouw fiets een unieke touch te geven!

Lucetta

Start je ultieme fietsavontuur met de magnetische fietslichten op zakformaat!

Als fervente fietser heb je soms moeite met kleine en slechte lichtjes. Je kan ze niet makkelijk op je fiets plaatsen, ze zijn moeilijk op te bergen in je broekzak of ze kunnen gestolen worden wanneer ze op jouw fiets blijven hangen. De Lucetta fietslichten van Palomar bieden de ideale oplossing! Simpel, kwalitatief en duurzaam. In een oogwenk plaats je deze ethisch verfijnde lichtjes op eender welke fiets en neem je ze er probleemloos terug af.

Het is de ideale keuze voor efficiënte en comfortabele fietsverlichting, de twee kleine magnetische lichten zijn overal mee te nemen in je broekzak. Dankzij de hoge visibiliteit en selectie uit een vast licht, trage flits (24 flitsen/minuut) of snelle flits (60 flitsen/minuut) ben je in elke situatie veilig.

De Lucetta wordt geleverd met twee bijhorende adapters, zodat je deze lichtjes ook kan gebruiken op je favoriete fiets van aluminium, carbon of niet- metaalhoudend frame.

Lucina

De kleine zus van Lucetta, is een compact en draagbaar magnetisch licht voor optimale visibiliteit op elk moment van de dag. Het is namelijk belangrijk om niet alleen gezien te worden wanneer je fiets, maar ook tijdens het wandelen of rennen. De praktische en eenvoudige ronde vorm van Lucina bestaat uit twee magnetische delen waardoor ze makkelijk te bevestigen zijn op elk kledingstuk of rugzak. Door het minimalistisch design lijkt het net een knop op je kledingstuk, maar door een simpele trek aan het speciale koordje ben je in een mum van tijd overal zichtbaar zonder andere weggebruikers te verblinden. Je kan kiezen uit een vast of flitsend licht.

Lucina is de perfecte draagbare accessoire voor een aangenaam avondje uit waarmee je dezelfde magie ervaart als Lucetta.

Nello

Nello, de kleine bal die niet stuitert, maar rinkelt! Het is een eenvoudige, maar unieke en trendy fietsbel die hoorbaar is voor iedereen die je kruist tijdens jouw fietsavontuur. Deze fietsbel heeft de vorm van een kleine, speelse bal met minimalistisch design die makkelijk op te bergen is in je zak en aan te brengen is op het stuur van fiets.

Om jouw fietsbel te laten rinkelen hoef je Nello alleen maar aan te raken, het verrassende aan deze bel is dat het geluid verandert elke keer je Nello op de magnetische basis aanbrengt! Op deze manier kun je je favoriete geluid selecteren uit drie verschillende klanken waarmee iedereen je zal horen.

Lochness

De kwalitatieve materialen en het pure vakmanschap van Palomar zorgen voor een indrukwekkend multi-shape fietsslot. Lochness is de evolutie van een fideel, elegant en verfijnd product zonder in te boeten op noodzakelijke veiligheidskenmerken. Geen wonder dat deze winnaar is van het Bicycle Brand Contest 2018.

Gewone fietssloten worden tijdens het fietsen normaal vastgemaakt onder het zadel of met bijkomstige hulpstukken. Maar dankzij de flexibele structuur van Lochness kan je dit degelijke slot in ongewone, creatieve kronkels rond het frame van je fiets wikkelen en overal vastleggen zonder frustraties. Lochness is niet enkel een veiligheidstool, maar ook een innovatieve manier om een persoonlijke touch te geven aan je favoriete fiets.

Het Lochness fietsslot is meer dan 80 cm lang en bevat een innovatieve 16mm anti-diefstal metalen kabel met siliconen omhulsel om krassen op je fiets te voorkomen.

The Monkey

Swing als een aapje door de stad met deze waterbestendige Monkey Radio/BT Speaker. Dit iconische product is een speelse interpretatie van de klassieke radio met eigentijds design en draagbaarheid. Gebruik de ingenieuze antenne van de speaker als strap om hem op verschillende manieren vast te hangen aan je fiets, stuur of andere takken van de stedelijke jungle. Net zoals de staart van een aapje!

Genoeg van een saai radioprogramma? Luister dankzij de Bluetooth functie van je favoriete muziek samen met je vrienden. De Monkey is verkrijgbaar in zwart, rood, wit-grijs en is eenvoudig op te herladen dankzij een Micro-USB connector.

.button-5ce4d79a03832 { margin-bottom: 40px; margin-top: 40px; min-width: 0px !important; }

Volg ons op:

#social-networks-5ce4d79a03e51 a i{ color:#4cb2ad; } #social-networks-5ce4d79a03e51 a:hover i{ color:#636363; }
#mk-custom-box-5ce4d79a039b9 { min-height:60px; padding:20px 20px; background-attachment:scroll; background-repeat:repeat; background-color:#d8edef; background-position:left top; margin-bottom:0px; } #mk-custom-box-5ce4d79a039b9 .mk-fancy-title.pattern-style span{ background-color: #d8edef !important; }
.full-width-5ce4d799f1705 { min-height:100px; padding:10px 0 10px; margin-bottom:10px; } #background-layer--5ce4d799f1705 { background-position:left top; background-repeat:repeat; ; }
.full-width-5ce4d79a043f6 { min-height:100px; padding:10px 0 10px; margin-bottom:0px; } #background-layer--5ce4d79a043f6 { background-position:left top; background-repeat:repeat; ; }