.full-width-5c69f9981655e { min-height:500px; padding:0px 0 0px; margin-bottom:0px; } #background-layer--5c69f9981655e { background-image:url(https://www.motions.be/wp-content/uploads/2017/09/cropped-HV9A9629.jpg); background-position:center center; background-repeat:no-repeat; position: fixed;; }

SUPERNOVA

Wanneer Marcus Wallmeyer in 1995 met behulp van een tomatenblik, een halogeen lamp en een batterij zijn eerste licht maakte in de garage van zijn ouders was dit het begin van Supernova. Hij startte in 1997 een revolutie in fietsverlichting die sindsdien in toenemende mate groeit.  Ondanks het opmerkelijke succes blijft het voor de gepassioneerde Marcus belangrijk om enkel kwalitatieve design producten te ontwikkelen waar hij zelf 100% achter staat. Hij is een gepassioneerde 24 uur racer die de Supernova dynamo, E-Bike lichten en accessoires persoonlijk test in taaie omstandigheden waarbij hij onmiddellijk de voordelen ervan kan ondervinden.

Hij concentreert zich op zijn passie, namelijk het ontwerpen van innovatieve fietsverlichting dat fietsen zowel overdag als ’s nachts comfortabel en veilig maakt.

“We are a family of bicycle loving people with a passion for design”.

Quality, Design, Enthusiasm

Door het creëren van een duurzaam product met een excellent design en van een uitmuntende kwaliteit wil Supernova mensen motiveren om de fiets te appreciëren en hun veiligheid te garanderen. De fiets is een levensstijl,  het is het meest efficiënte en economische transportmiddel. Elk Supernova licht is ontworpen met het oog op een tijdloos, fraai design dat passie uitstraalt. De combinatie van milieuvriendelijke materialen en de kwaliteit zorgt ervoor dat de producten van Supernova een ongewoonlijk lange levensduur hebben zonder het milieu te benadelen.

Of je nu een verlichtingssysteem gebruikt voor dagelijks gebruik of voor extreme fietsavonturen, een Supernova verlichtingssysteem zal je nooit teleurstellen! De high performance lichten zijn niet enkel en alleen efficiënt, maar worden uitvoerig getest in verschillende omstandigheden om er zeker van te zijn dat ze functioneren wanneer je ze het meest nodig hebt!

V521

Vele ongelukken gebeuren omdat fietsers zowel overdag als ’s nachts soms niet worden opgemerkt door andere weggebruikers. Het energie efficiënte V521 Daytime running light is de ideale keuze om dit te voorkomen dankzij hun verhoogde visibiliteit op elk moment van de dag. Gebaseerd op de populaire V6 behuizing, is het V521 licht uitgerust met veelzijdige elektronica dat foutloos werkt met een 5V, 6V of 12V E-Bike aansluiting.

Het nieuwe ‘soft start’ kenmerk maakt dit krachtige licht niet enkel en alleen compatibel met systemen dat gevoelig zijn aan een hoge opstart power, maar het verhoogt de constante helderheid van de LED’s en verbeterd significant hun levensduur.

M99 MINI

De nieuwe generatie M99 MINI voorlichten zijn een referentiepunt ten opzichte van alle andere lichten in de komende jaren.

Het is ’s werelds eerste voorlicht met een high en low beam. Een high beam is essentieel voor off-road avonturen. Het verbeterd drastisch de belichting in scherpe bochten en bij laag hangende takken of obstakels. Daarentegen rij je relaxed naar huis zonder de tegenliggende weggebruikers te verblinden dankzij de low beam. De M99 mini pro is compatibel met bijna elke E-Bike met een 5V, 6V of 12V aansluiting.

M99 PRO

Het paradepaardje van Supernova is de M99 PRO met geïntegreerde low beam, high beam, automotive daytime running light en optioneel achterlicht. De helderheid van het M99 systeem breekt alle records, dit kan enkel en alleen bereikt worden dankzij het optimale cooling systeem van de high-power LED’s. Het pure vakmanschap en de 20 jaar ervaring zorgen ervoor dat de aluminium behuizing en de precisie van de optische elementen samen met de zorgvuldig gekozen materialen toelaat  om deze LED’s zo efficiënt mogelijk te laten werken. Deze nieuwe generatie is  gewoonweg indrukwekkend.

De 1100 lumen low beam onderscheidt zichzelf door een wijde, effen straal zonder scherpe randen. De straal reikt ver vooruit en verlicht gevaarlijke obstakels zodat je op tijd kan reageren. Deze zal andere weggebruikers niet verblinden en dankzij de geïntegreerde zijdelingse belichting zal je eigen visibiliteit als fietser verbeteren.  De ver reikende 1600 lumen high beam verlicht de volledige omgeving en geeft de fietser de mogelijkheid om tijdig te reageren op hoge snelheid. Dankzij de effen en extreem heldere straal kan je elk nachtelijk off-road fietsavontuur aan alsof het zich overdag afspeelt. De volledige omgeving is verlicht zonder enig dood punt, een high beam levert net dat tikkeltje extra licht op de juiste plek.

Het automotive daytime running light is bijzonder efficiënt dankzij een verbruik van amper 4,5W. Twee duidelijk te onderscheiden en extreem heldere lichtbundels zijn reeds van ver zichtbaar om gevaarlijk situaties te vermijden en de visibiliteit ten opzichte van andere weggebruikers te optimaliseren.

Het eerste achterlicht met een geïntegreerd remlicht, minimalistisch design en waterproof aluminium omhulsel dat elegant geïntegreerd kan worden in de fiets. De 5 uiterst efficiënte LED’s met Twin Beam technologie lichten tot 5 keer helderder op dan normaal en zorgen ervoor dat je E-Bike zichtbaar is vanuit alle invalshoeken.

Airstream

Er zijn 3 elementen noodzakelijk voor het perfecte voorlicht. Ten eerste moet er een heldere verlichting aanwezig zijn voor voldoende veiligheid en zichtbaarheid. Ten tweede moet het licht waterproof zijn in alle omstandigheden en ten derde moet het ook nog eens bestand zijn tegen de taaiste omstandigheden zodat je niet wordt achtergelaten in het donker.

Is het niet fantastisch dat de Airstream over al deze elementen beschikt?

E3 Pro

Je weet waarschijnlijk wel hoe het voelt, soms wil je op je fiets springen om de hele dag en nacht te fietsen zonder op voorhand te moeten opladen. Een Supernova E3 Pro Dynamo Light is in deze situaties de beste keuze omdat het een eindeloze energiebron is die je voorziet van ongelimiteerd licht met de hoogst mogelijke efficiëntie.

Het E3 Pro is het topmodel in Supernova’s dynamo serie. Het heldere licht zorgt ervoor dat elk obstakel zichtbaar is. Maakt niet uit wanneer je het nodig hebt, het is er voor elk avontuur.

E3 Pure 3 HBM

De E3 Pure is één van de kleinste en helderste dynamolichten met een aluminium omhulsel. Met dit design dynamolicht kan je zowel dag en nacht veilig genieten van je fietsavontuur.

E3 achterlichten

De E3 serie bevat, naast de high performance voorlichten, ook de helderste en kleinste compatible 6V en 12V achterlichten. De 3 LED’s zorgen voor een optimale visibiliteit en veiligheid. Deze is vrij simpel te monteren op de bagagedrager of onder het zadel.

.button-5c69f9981bcca { margin-bottom: 40px; margin-top: 40px; min-width: 0px !important; }

Volg ons op:

#social-networks-5c69f9981c28f a i{ color:#4cb2ad; } #social-networks-5c69f9981c28f a:hover i{ color:#636363; }
#mk-custom-box-5c69f9981be63 { min-height:60px; padding:20px 20px; background-attachment:scroll; background-repeat:repeat; background-color:#d8edef; background-position:left top; margin-bottom:0px; } #mk-custom-box-5c69f9981be63 .mk-fancy-title.pattern-style span{ background-color: #d8edef !important; }
.full-width-5c69f998176bd { min-height:100px; padding:10px 0 10px; margin-bottom:10px; } #background-layer--5c69f998176bd { background-position:left top; background-repeat:repeat; ; }
.full-width-5c69f9981c7f8 { min-height:100px; padding:10px 0 10px; margin-bottom:0px; } #background-layer--5c69f9981c7f8 { background-position:left top; background-repeat:repeat; ; }