.full-width-5db09a6b8a8ca { min-height:500px; padding:0px 0 0px; margin-bottom:0px; } #background-layer--5db09a6b8a8ca { background-image:url(https://www.motions.be/wp-content/uploads/2017/09/Schermafbeelding-2017-09-28-om-21.11.42.png); background-position:center center; background-repeat:no-repeat; position: fixed;; }

Action Packs voor de atleet in jou!

Sinds de eerste rugzakken het daglicht hebben gezien, worstelen atleten en avonturiers met het feit dat hun rugzakken, tijdens het dragen steeds heen en weer slingeren.

USWE is een dynamische onderneming in het zuiden van Zweden met een grote passie en expertise in het ontwerpen van hydratation packs voor high-end gebruikers. Door hun diepe roots in action sports, samenwerking met top atleten en het harde werk waarmee ze hun producten ontwikkelen kunnen ze hun doel bereiken. Genieten van je favoriete sport met een USWE pack.

The story of USWE

Het team achter USWE groeide op in het Zweedse platteland, fietsend doorheen de ruigste en meest onbekende terreinen. Ze stopten hun rugzakken vol met eten, water en materiaal om hun fietsen rijdende te houden tot de zon onder ging. Maar de oncomfortabele rugzakken in die tijd hadden een tekort aan functionele opbergruimte, deze waren duidelijk ontworpen voor het wandelen en niet voor hun fietsavonturen. Deze frustatie zorgde voor de aankoop van een oud Husqvarna naaimachine om hun eigen ideale rugzak te ontwerpen. Duizenden uren later was USWE action packs geboren!

USWE packs zijn gemaakt voor riders en door riders met een duidelijke missie: het ontwerpen van een action pack die capabel is om de moeilijkste omstandigheden te overwinnen, zonder aan te voelen alsof je een rugzak op je rug hebt. Vanaf dag één, maakt hun productinnovatie gebruik van top athleten zoals Steve Peat, Cédric Garcia, Taylor Robert, Toby Price, Christoffer Brochs, Hanna Jonsson en Russell Bobbitt die niets anders vragen dan het beste. Een rugzak moet gebalanceerd blijven op je rug en mogelijk maken om al je benodigdheden met je mee te nemen terwijl je de bergen afscheurt, kilometers verslind en je limieten opzoekt om je doel te bereiken.

USWE beschikt over een reeks action packs (Airborne, H1, Patriot, Ranger, Scrambler, Tanker, Vertical, XC, SP Handsfree) in verschillende kleuren, volumes met bijhorende accessoires en reflecterende straps om duidelijk zichtbaar te zijn.

NO DANCING MONKEY

De action packs van USWE zijn uitgerust met een award winnende 4 punten suspension design. Deze zijn ontworpen om 100% bounce free te zijn waardoor de “No Dancing Monkey “ technologie was geboren. Alle action packs zijn uitgerust met de “No Dancing Monkey” technologie die ontworpen is met een unieke design om de druk op je schouders te verminderen, nauw aan te sluiten op je lichaam zonder je ademhaling of beweging te belemmeren. Met een action pack van USWE die niet heen en weer slingert als een aapje, kan je genieten van je rit!

.button-5db09a6b9423b { margin-bottom: 40px; margin-top: 40px; min-width: 0px !important; }

Volg ons op:

#social-networks-5db09a6b948fa a i{ color:#4cb2ad; } #social-networks-5db09a6b948fa a:hover i{ color:#636363; }
#mk-custom-box-5db09a6b943d7 { min-height:60px; padding:20px 20px; background-attachment:scroll; background-repeat:repeat; background-color:#d8edef; background-position:left top; margin-bottom:0px; } #mk-custom-box-5db09a6b943d7 .mk-fancy-title.pattern-style span{ background-color: #d8edef !important; }
.full-width-5db09a6b8b90c { min-height:100px; padding:10px 0 10px; margin-bottom:10px; } #background-layer--5db09a6b8b90c { background-position:left top; background-repeat:repeat; ; }
.full-width-5db09a6b94fcd { min-height:100px; padding:10px 0 10px; margin-bottom:0px; } #background-layer--5db09a6b94fcd { background-position:left top; background-repeat:repeat; ; }