.full-width-5f3722baccdb4 { min-height:500px; padding:0px 0 0px; margin-bottom:0px; } #background-layer--5f3722baccdb4 { background-image:url(https://www.motions.be/wp-content/uploads/2015/05/Cinema_Wide_Productpage_Mainimage_1920-1.jpg); background-position:center center; background-repeat:no-repeat; position: fixed;; }

Black Eye Lens, the future of mobile creativity

Black Eye brengt een gloednieuwe gadget voor smartphones op de markt: een serie compacte lenzen die je eenvoudig op je telefoon en andere mobiele apparaten bevestigt. De “Black Eye Lens” voegt een spectaculaire extra dimensie aan jouw foto’s en video’s toe. Deze kwaliteitsvolle lenzen en accessoires zijn een echte musthave!

YELLOW SERIES

De 3-in-1 bevat een originele hand gepolijste fisheye, wide angle en macro combo lens. Draai simpelweg de wide angle lens er af en de macro lens komt tevoorschijn! Een verbazingwekkende kwaliteit voor een betaalbare prijs.

HD SERIES

De HD serie is ontworpen voor diegene die opzoek zijn naar de beste kwaliteitsvolle foto. Het handgepolijste glas zorgen voor kristal heldere foto’s voor jouw instagram of snapchat feed.

HD Macro

De Black Eye macrolens is een universele clip-on lens voor je smartphone. Met behulp van deze lens wordt het object maar liefst 15x vergroot! Hierdoor kan je nog creatiever de kleinste details haarscherp fotograferen.

Deze lens is ideaal voor de fotografen onder ons die geweldige detailopnames willen maken.

HD Wide Angle

De Wide Angle is een 160° high quality wide-angle lens compatibel met elke smartphone. Deze groothoeklens geeft een bolvormig beeld van de skyline van jouw hometown bij zonsondergang of een coole video van jouw beste vriend die met z’n nieuwe BMX door een looping raast.

HD Combo

De HD Combo van Black Eye tovert jouw smartphone om tot een professioneel fototoestel. Het 2-in-1 Combopakket bevat een macro- en een wide angle lens voor een uitmuntend resultaat.

De macrolens vergroot de kleinste details mooi uit. Niet vooraan aan het hoofdpodium geraakt terwijl jouw idool het beste van zichzelf geeft? Neem de macrolens uit je zak, zet’m op je smartphone en inzoomen maar! Zo beleef je het optreden toch van dichtbij. Liever een leuke groepsfoto op de festivalweide met de wide angle lens? Kies jouw special effect, klik het op je smartphone en klaar is kees!

Opgelet: de macro- en groothoeklens zijn samen verpakt in één kit. Verwijder de groothoeklens voorzichtig zodat je enkel de macrolens, het onderste gedeelte, gebruikt.

PRO SERIES

Black Eye Lens heeft als doel de mobiele fotografie te verbeteren met schitterende producten die compatibel zijn met smartphones en andere mobiele apparaten. Dankzij de PRO serie met een true color triple coating en handgepolijst glas kunnen we zeggen dat DSLR en draagbare fototoestellen overbodig zijn.

Full-Frame Fisheye

De full-frame fisheye van Black Eye is de meest veelzijdige lens op dit moment. Met deze lens kun je haarscherpe foto’s maken met een unieke edge to edge 180° view zonder vervormde hoeken of onscherpe randen. Dankzij de universele clip-on is deze lens compatibel met de meeste smartphones.

De full-frame fisheye is de perfecte lens voor imposante selfies met je vrienden of het filmen van lines in het park.

Tele 3X

Breng de wereld dichterbij met de universele clip-on telelens van Black Eye. Zonder enige moeite kom je tot 3x dichter bij het te fotograferen object. Dankzij de hoge kwaliteit van het dubbel gecoat glas kun je scherpere en meer gedetailleerde foto’s nemen als nooit tevoren, en dit zonder ongewenste reflecties!

Het is de ideale smartphone lens voor het fotograferen van landschappen, actiescènes, urban street photography of een leuk portret van je beste vriend of vriendin.

Cinema Wide

De Cinema Wide lens heeft een 120° angle zonder vervormde hoeken of randen. Het is de ideale lens voor een perfecte cinema ervaring met kristal zuivere en natuurlijke kleuren in al je foto’s en video’s. De lens is voorzien van beschermende kapjes die het ongewenste licht minimaliseren.

Pro Kit

De Pro Kit is de ultieme travel case die alles biedt wat een mobiele fotograaf nodig heeft. De Pro Kit bevat de  Tele 3X, Full-Frame Fisheye en de HD Macro lenzen – alles wat je nodig hebt om je Instagram profiel naar een volgend niveau te tillen! De duurzame handgemaakte travel case maakt de Pro Kit perfect voor te reizen en onderweg foto’s en video’s te nemen.

Accessoires

Filming Handle Tripod

De veelzijdige Filming Handle Tripod is speciaal ontworpen voor het filmen van een geweldige line of het nemen van een mooie vakantiefoto met de hele familie. Het compacte en duurzame design is compatibel met alle smartphones, SLR en action camera’s. Dankzij de verstelbare hoogte en de draadloze Bluetooth connectie is het nemen van de ideale foto kinderspel!

.button-5f3722bad84d2 { margin-bottom: 40px; margin-top: 40px; min-width: 0px !important; }

Volg ons op:

#social-networks-5f3722bad8cab a i{ color:#4cb2ad; } #social-networks-5f3722bad8cab a:hover i{ color:#636363; }
#mk-custom-box-5f3722bad8761 { min-height:60px; padding:20px 20px; background-attachment:scroll; background-repeat:repeat; background-color:#d8edef; background-position:left top; margin-bottom:0px; } #mk-custom-box-5f3722bad8761 .mk-fancy-title.pattern-style span{ background-color: #d8edef !important; }
.full-width-5f3722bace758 { min-height:100px; padding:10px 0 10px; margin-bottom:10px; } #background-layer--5f3722bace758 { background-position:left top; background-repeat:repeat; ; }

Hier vind je je dealer