Mobiele creativiteit met Black Eye Lens!

Home / Geen categorie / Mobiele creativiteit met Black Eye Lens!

Mobiele creativiteit met Black Eye Lens!

Light. Camera. Action! Duik samen met Black Eye Lens in de toekomst van mobiele creativiteit! Kies uit de nieuwe Yellow, HD of Pro serie en bijhorende accessoires van Black Eye Lens voor een unieke ervaring.

Filming Handle Tripod

De universele Filming Handle Tripod is speciaal ontworpen voor mobile content creators onder ons die hun vetste lines en mooiste vakantiefoto’s willen vastleggen. Dankzij het compacte en duurzame aluminium design kan je hem makkelijk meenemen op elk avontuur.

 

De Filming Handle heeft een verstelbare hoogte van 23 tot 50cm, terwijl je de functionele Tripod kan uitvouwen op een gewenste hoogte van 12,5cm tot 46cm. Deze accessoire is compatibel met alle smartphones, SLR en actie camera’s. Dankzij een afneembare bluetooth remote shutter voor iOS en Android apparaten is het nemen van de ideale foto kinderspel!

 

Filming_Handle_Featured-image_800x800                    Filming_Handle_Handlemode_800x800

 

Cinema Wide

De Cinema Wide lens is dé nieuwkomer in de Pro serie. Deze triple coated hand gepolijste lens heeft een 120° angle zonder vervormde hoeken of randen. Deze lens vermijdt ongewenste reflecties van zonlicht en wordt geleverd met een aluminium lens beschermkap, microvezeldoekje en de welgekende universele clipper.

De ideale lens voor een perfecte cinema ervaring met kristal zuivere en natuurlijke kleuren in al je foto’s en video’s!

 

 

 

Ontdek hier meer over Black Eye Lens

Coboc ONE Rome_Lifestyle-04Burton FW18_1 Step On_4