Stap deze lente op een nieuwe e-bike!

Home / Geen categorie / Stap deze lente op een nieuwe e-bike!

Stap deze lente op een nieuwe e-bike!

Er is zoveel moois in elk seizoen. Nu de lente terug in het land is, kijken we met zijn allen uit naar het mooie weer. Niets is zo leuk als een eerste fietstocht op een sportieve e-bike door de prachtige natuur of stad die met de eerste lentezon terug tot leven komen. Kan je niet wachten? Ontdek onze nieuwe collectie van elektrische fietsen en trendy accessoires.

Een nieuwe Coboc, een nieuw avontuur!

Dat is waar de Ten Torino in ‘Silent Green’ voor staat. De veelzijdigheid van deze dynamische e-bike maakt hem een aangename metgezel voor dagelijks comfort alsook een sportieve grindfiets tot ver buiten de stad. De combinatie van een drop-bar aluminium frame, 11 versnellingen, hydraulische remschijven, brede Schwalbe banden, krachtige Coboc e-drive en optioneel baggage rack zorgt dat dit nieuwe model klaar is om elk avontuur aan te gaan.

 

 

 

Coboc is dé specialist in stijlvolle e-bikes uit premium materiaal op maat van jouw urban lifestyle. Ontdek meer over de Coboc ONE-reeks of de SEVEN-reeks.

 

FEDDZ, een nieuwe rebel in de stad

Ontdek de nieuwste generatie elektrische scooters van Duitse oorsprong om je in no time te verplaatsen zonder uitlaatgassen. Feddz is een indrukwekkend statement voor iedereen met gevoel voor stijl en milieu. De combinatie van een uniek design, luxe en elegantie zorgen voor een kwaliteitsvolle elektrische scooter met sportieve look.

 

Ga op avontuur met Fantic!

De high performance e-bikes van Fantic zijn vervaardigd uit een combinatie van moderne technologie, design en materialen van topkwaliteit. Het is dé referentie voor uitstekende rijprestaties met de nodige stabiliteit, grip en wendbaarheid op elk terrein. Daarnaast zorgt de innovatieve motor voor de nodige kracht tijdens elke sensationeel avontuur.

Kies de Fantic e-bike die bij jouw persoonlijkheid past. Een veelzijdige e-bike om in stijl door de straten te cruisen zoals de Seven Days Metro en sportieve Passo Giau, of kies je eerder voor een avontuurlijke XF1 Integra Enduro, Carbon of Trail voor de ultieme outdoor rit.

 

Ontdek naast het assortiment aan e-bikes ook de benodigde USWE action packs en Palomar accessoires van om jouw avontuur compleet te maken.

 

Makia_Spring19_Post